Gokkasten Archief Verhalen

Lees de Boeiendste verhalen uit Nederlandse Gok Geschiedenis

Special Editions

De Special Editions gokkasten van Elam zoals Club2000 SE, Classic SE, Lotus SE, Super Flush SE, Satellite SE en Reel Cash SE.

Artikel uit Automaten Magazine Mei 2000

Elam: Betreffende de ‘Special Editions’

Special Editions gokkasten overzicht

‘Voor alle duidelijkheid…betreffende de ‘Special Editions’.’ Met die aanhef richt Elam Group zich tot de collega’s.

Sinds 1995 heeft Elam Group zich sterk gemaakt voor de ombouw van de BFM ’90 machines naar Special Editions. Vijf jaar geleden konden de huidige ontwikkelingen van de wetgeving (ingangsdatum 01.01.2002) natuurlijk nog niet worden voorzien.

Maar, de ingezette strategie, en beloftes, blijken de juiste te zijn geweest. Immers, de Special Editions hoeven nu niet extra naar ‘Nijpels’ aangepast te worden.

Er komt maar één ombouwslag, zowel ‘Nijpels‘ als de Euro en dan ook nog pas op het einde van 2001. Dit houdt, zo laat Elam weten, een aantal belangrijke voordelen in.

De bestaande Special Editions kunnen nog tot 1 januari 2002 ongewijzigd in de exploitatie blijven draaien. Voor de exploitatie zijn het bewezen ‘evergreens’ welke ook na 1 januari 2002 zekerheid zullen bieden voor een rendabele exploitatie. Voor een relatief lage investering bereidt u zich optimaal voor op de nieuwe wet. Ombouwen naar Special Edition kan nu al gebeuren. De rustige uurtjes van de technische dienst worden zo optimaal benut.

‘Beloofd is beloofd’ is een uitspraak van Elam waar men zich graag aan houdt. En daarom wil men nogmaals bevestigen wat de laatste vijf jaar is gezegd: De aanpassingskit om een Special Edition om te bouwen naar de nieuwe wet (‘Nijpels’ èn Euro) kost u f 295,-. Dat is exclusief merkteken en herprogrammeren van de muntproever.

In samenwerking met de muntproeverleveranciers zal Elam met een acceptabele oplossing komen voor het herprogrammeren en/of omruilen.

De Special Editions zijn nog tot 15 mei 2000 bij Elam te bestellen. Na deze datum kunnen er geen merktekens meer worden geleverd in verband met de wettelijke bepalingen en zal de productie bij BFM gestopt worden. Natuurlijk blijft Elam zelf de door haar geleverde BFM producten ondersteunen en servicen, ook in de toekomst.

Voor meer informatie over de geld en tijdbesparende ‘Special Edition oplossing’ kan contact opgenomen met Hein van Hout van de Elam Group.

Bronvermelding: Automaten Magazine Mei 2000